Maden blev mit plaster

👉Nyt projekt på vej👈

Hej alle sammen🙋‍♀️

Jeg har sat et nyt projekt igang og derfor har det også taget lidt fra tiden herfra bloggen, men nu er jeg tilbage igen 💪

Vi har alle en historie som vi kan fortælle, på både godt og ondt. Nogle vælger at fortælle deres historie, andre vælger at holde den for sig selv. Det er alt efter hvad vi har behov for og hvad vi har lyst til. Intet er mere rigtigt end det andet og alles historier er unikke.

Jeg har en historie jeg vil fortælle og det er det mit nye projekt går ud på. Jeg skal ud at holde foredrag og det vil jeg fordi at jeg håber min historie kan give noget til nogle andre. Om det er forargelse, håb, vrede, inspiration eller bare en historie andre får ud af det, er op til dem som vil høre den. Men for mig er det vigtigt at sige den højt, da det er et problem som mange går og har været igennem.

Min historie handler om min barndom, om min far som var alkoholiker og om hvad det gjorde ved mig som barn. Hvordan det påvirkede mig, hvilke konsekvenser det havde for mig som barn, hvordan jeg skulle til at lære et nyt menneske at kende som var blevet ædru og hvilke konsekvenser det har givet mig som voksen. Det kommer til at blive et foredrag med svære følelser, med glæde og ærlighed. Det bliver uden filter og det bliver ud fra hvordan jeg har oplevet det.

Jeg har villet gøre det i nogle år nu, men modet har manglet at skulle stille mig op og sige det højt om hvordan det var. Det har jeg fået nu og så skal der handles på tanken. Jeg ved ikke hvor og hvornår det kommer til at være. Men det kommer til at ske inde for et halvt år 😱🙈

Det kommer til at være en personlig rejse for mig, men en rejse jeg ser frem til. Det er ikke rart at skulle hive det hele op af kassen igen, men det er vigtigt og det betyder så meget for mig, at kunne give noget til andre. Det bliver så pisse spændende! 😁👌

Lige så snart jeg har dato og sted på plads, så fortæller jeg det også håber jeg at I vil hjælpe mig med at dele det her indlæg og de andre, så der er så mange som muligt der kan få muligheden for at høre foredraget.

Ville det være et foredrag du kunne finde på at tage ind og høre? 😉

God søndag og masser af kærlighed til jer derude 💕

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maden blev mit plaster