Når psyken er svær at snakke om

Om året 2019

Hej derude 🙋‍♀️

Så gik vi et nyt år i møde og derved også sagt farvel til det gamle år. For vores familie har 2019 været et vildt år, med mange nye oplevelser, beslutninger og tilvænning til ny hverdag. Jeg vil sådan ønske at det nye år ikke bliver så vildt, men der kommer til at ske lidt, som bestemt ikke bremser tiden.

Om 2019

Året startede ud med at jeg boede alene med ungerne på 7-7 deleordning med deres far, og var langsomt begyndt at vænne mig til vores nye liv, hvor vi måtte deles om vores tid sammen med ungerne. Vi flyttede fra hinanden efteråret 2o18. Nå, men kærlighed er en de ting som ikke kan forudse og som kan være rigtig svær. Michael og jeg begyndte lige pludselig at snakke sammen på en måde og når vi så hinanden, var det med en bedre og mere ærlig kemi vi havde. Vi så nok hinanden som mere voksne og det at vi hver især skulle stå med ungerne alene hveranden uge, skabte en anden form for respekt, måske en dybere og mere modent respekt. Vi når til april, hvor jeg efter 4 dage som syg og dårlig, finder ud af at jeg er gravid. DET VAR ET KÆMPE CHOK! Jeg skulle ikke have flere børn, mig og michael var jo ikke sammen, vi havde smidt og solgt alt ud af baby ting, kunne ikke overskue 9 måneder i smerter og alene mor til 3 børn… tankerne var mange på kort tid, men samtidig kunne jeg ikke lade være med at smile. Tænk engang at jeg ville kunne give de 2 andre en søskende mere. Fik det fortalt til Michael og så gik snakken på, hvad gør vi? Til sidst måtte vi begge to krybe til kors og indrømme at vi savnede hinanden og at vi faktisk godt ville hinanden. Til dem som kender os, ved at vi handler hurtigt og kører med 200 km/t når først en beslutning er taget, det samme gælder her. Maj flytter jeg ind hos Michael, hvor vores lille familie bliver samlet igen. En ny hverdag, med nye tilvænninger for os alle, ligger på lur. En masse forståelse, anerkendelse og kærlighed til vores unger, som også skulle vænne sig til det. Vores familier, som nærmest ikke når at opfange at vi venter barn mere og flytter sammen, med en masse spørgsmål og undren, som vi også var nødt til at håndtere. Det var en hård tid, men også en tid, som fik os til at føle, at det her absolut var den rigtige beslutning. Vi har heldigvis nogle dejlige familier, som er støttende, på trods af vores ræs, som har været i forholdet, og til dem kan der kun lyde et kæmpe stort og kærligt tak af hele hjertet ❤️

Vi springer så frem til efteråret, hvor Michael bliver ansat som elektrikerlærling, så han kan færdiggøre sin uddannelse. Vores dreng, Marcus, der skifter stue i børnehave, for han skal nemlig starte i skole til sommer 2020. Det blev et efterår med en hormonforstyrret mor, som ikke kunne finde ud af at tiden gik hurtigt, som tudede da knægten skulle skrives op til skole (tak min skat, fordi du kunne svare ja eller nej, til om de måtte tage billeder af ham mv.) For det kunne hormonella her ikke finde ud af.

Min termin nærmer sig, min bekymring for hvordan det hele bliver med 3 børn vokser og vores allesammens tålmodighed bliver virkelig prøvet af. Endelig d. 5. december melder hun sin ankomst og efter en drømme fødsel, ser vi hende for første gang og der forsvandt alle mine bekymringer omkring at være mor til 3 også. Vi når juletiden, hvor vi alle er begyndt at vænne os til vores nye familiemedlem, der bliver holdt juleaften, vi får besøgt familien på Sjælland og vi fik holdt en dejlig nytårsaften.

Jeg har med garanti glemt nogle ting ind i mellem alle de andre, for det er virkelig svært at huske et helt år, synes jeg (please sig det ikke kun er mig som har det sådan!?) Men det var et år, som vendte op og ned på mange ting og som virkelig har krævet at jeg har været nødt til at holde fast mig i selv, mine drømme og at kunne sige fra. Det har været en personligrejse, som ikke er stoppet endnu, og som der kommer mere af i 2020. Det har været et år, hvor kærligheden har sejret stort (lyder da heller ikke mega plat 🤷‍♀️😂)

Hvad året 2020 bringer os, må jeg lave en status på, når vi året er ved at være slut.
Men Marcus skal starte i skole, Mille er lige begyndt i børnehaven, baby skal starte i vuggestuen og jeg håber på at kunne finde mig en kontorelevplads og året hvor jeg giver mig selv tiden til at bygge min blog op. Så det bliver bestemt et år, med tryk på og mange nye oplevelser.

Hvordan var dit år 2019 og hvad forventer du af 2020?

🎉Godt nytår til alle jer derude og ser frem til at dele meget mere af år 2020 med jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når psyken er svær at snakke om