Velkommen til min (nye) blog

Nyt håb forude!

Hej alle sammen.

Hvor er I søde, at I læser lidt med her på min blog 😍 det betyder virkelig meget for mig ❤️

Nå, men som jeg skrev tidligere, så er der kommet spændende nyt for mit vedkomne, som både gør mig rørt, spændt og nervøs.

I snart små 10 år, har jeg kæmpet for at komme videre i systemet. Det har været svært og hårdt, at man ikke altid bliver lyttet på, eller på en eller anden måde blive lidt umyndig gjort, i forhold til troen på fra andre, at man ofte selv ved hvordan man har det eller kunne have behov for. Alle som er i systemet eller har prøvet det, oplever det meget forskelligt, på godt og ondt. Jeg kan til tider være helt pinlig berørt over at sige at jeg har været i systemet i snart 10 år, i en alder af 28 år 😑 men samtidig må jeg indrømme at det har og er svært at komme videre, efterhånden som årene er gået. Jeg kan sige at jeg står det samme sted i mit liv, som for snart 10 år siden. Men det gør jeg alligevel ikke helt. Der er kommet børn til, der har været terapi forløb, op og nedture som har gjort mig stærkere og klogere på mig selv. Men at føle jeg er kommet tættere på drømmen om at jeg selv skal tjene mine penge og ikke få dem fra det offentlig, medmindre at det er et arbejde, det kan jeg med sikkerhed sige jeg ikke er.

Men hvad er den gode nyhed så? 🤔🤔

For første gang i så mange år, har min læge sagt stop overfor kommunen! Ikke mere terapi, ikke mere med at ville finde flere diagnoser. Som lægen så fint har sagt, er jeg velbehandlet, velfungerende og jeg er mig. Hvis det ville blive bedre, så havde det også gjort det igennem alle de her år. Nu skulle jeg have lov til at finde min vej tilbage til arbejdsmarkedet i det omfang som jeg kan. Jeg ved ikke hvor mange af jer, der helt kan forstå det her. Men for mig er det kæmpe stort endelig at få støtte og opbakning fra fagfolk, som kan være med til at styrke min sag videre. Det har jeg ventet længe på 👏👏👏 desværre skal jeg have ny sagsbehandler pga. Omstrukturering i kommunen (det er heller ikke fordi de tit skifter sagsbehandler synes jeg 🙄). Det er jeg rigtig ked af, men vælger at se positivt på det, og at det kan være de nye øjne, er det sidste der skal til. Men eftersom lægen har kommet med den udmelding, har min sagsbehandler sørget for min sag endelig er sat ordentligt sammen og har sørget for at gøre den nye sagsbehandler klar over at nu er der vist snart ikke så mange krumveje vi kan tage mere og at der skal ske noget efter min barsel.

JEG KAN SLET IKKE TRO PÅ AT JEG MÅSKE NÆRMER MIG EN AF MINE HELT STORE DRØMME!!

Jeg er taknemlig over vi har et system som kan hjælpe og sørge for en, når man ikke selv kan. Men nej! Hvor er det fanme et sløvt system og åndssvage regler ind i mellem. Med den situation jeg står i, havde det været bedre hvis jeg var 30+ 🤦‍♀️

Ved gud hvor jeg håber at vinden begynder at blæse lidt i min retning 🤞

Hvis du er eller har prøvet at være systemet, hvordan er din eller hvordan var din oplevelse?

Mange har jo de fordomme om at folk som går på offentlig ydelse, er dovne og ikke vil tjene deres egne penge, de er nogle nasserøve og samfundsnassere. Det er jeg så ikke helt enige i. Uanset hvad og hvor man er, vil der altid være nogen som snyder, men det betyder jo ikke at alle gør det. Hvordan er din holdning? Er vi bare en flok dovne, samfundsnassere?

Jeg håber at høre jeres holdning og imens er der kun at sige, god weekend til jer alle derude 🌞🕶️🙋‍♀️

Sommerhilsner og kram

                  Maja

1 kommentar

  • Else

    Jeg må desværre sige jeg har oplevet nogle af de holdninger du beskriver.
    Jeg er på førtidspension og har en del gange hørt den kommentar, tag dig sammen, du fejler jo ikke noget, hvor slemt kan det lige være, man kan jo ikke se noget på dig. Da jeg så begyndte at have behov for rollator, var nogle af kommentarerne, ja så har vi set dig, hvor er det irriterende med de køretøjer i bussen når vi andre er afhængig af at have barnevogn med.
    Mit håb er at folk som kommer med de bemærkninger lige standser op og tænker sig om, det gælder både det jeg har oplevet og det som Maja og mange andre oplever. 🍀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min (nye) blog