Hej Verden!

Velkommen til min (nye) blog

Hej til alle jer derude, som er så søde at følge mig 🙂

Jeg har gået og tænkt rigtig meget her de sidste par dage, efter jeg havde lagt min video ud på facebook (har du ikke set den, så klik her). Jeg har i lang tid gået og drømt om at få en blog, fordi jeg gerne vil fortælle hvad jeg har på hjertet, mine oplevelser og meninger, sådan som mit liv er. Men gud hvor er det svært! Det at stole på sig selv, blive ved og ved, selvom der ikke rigtigt sker noget. Men okay! tålmodighed er måske heller ikke lige min største egenskaber 😉 Efter jeg lagde den video ud, besluttede jeg mig for at prøve igen, fordi det er vigtigt for mig. Derfor starter min blog også helt forfra og denne gang med tilknytning til Bloggers Delight. Jeg håber af hele mit hjerte at du vil blive ved med at følge mig, dele mine blogindlæg herfra og fra facebook, så endnu flere kan få muligheden for at læse og høre hvad jeg har på hjertet.

Men til dem som ikke kender mig, I skal da have en mulighed for at vide lidt om hvem jeg er.
Fakta:
– Maja er mit navn, men bliver ofte kaldt majsen
– født i 1991, så er 28 på nuværende tidspunkt
– Bor i Herning med kæresten og far til vores børn, Michael
– 2 børn på 4 og 2 år, samt et engelbarn
– gravid med termin november 2019
———- Så fik vi det på plads ———-

Vi bor i en lejlighed i Gullestrup, Herning, sammen med Marcus på 4 år og Mille på 2 år. Til november 2019, kommer der endnu et lille familiemedlem, som vi alle er spændte på at møde. Jeg har ingen uddannelse, vil enormt gerne have en, så jeg kan forsøge mig selv og vise mine børn, at man er nødt til at gøre noget selv, for at komme frem. Men det er desværre ikke lykkedes mig endnu, håber en dag det bliver en succes historie, arbejder på det! Derudover så er det vigtigt for mig at vise og fortælle andre, at uanset hvilket liv man har, så kan det være godt, og være det som man ønsker sig, selvom alle drømmene ikke bliver opfyldt.

Jeg kan til tider være en lidt rodet person, nogen perioder er gode og andre er dårlige. Det tror jeg er noget vi alle kender til, men det er ikke alle der kender til at de dårlige perioder kommer til, fordi man har en psyke som fejler, en diagnose. Jeg tror vi alle kender en so har en diagnose, enten tæt på eller som bekendt. Men at være den der lever med den, er lidt noget andet. Min diagnose er ængstelig personlighedsforstyrrelse, som jeg en vil fortælle mere om en dag.

Vi har alle sammen oplevet gode ting og dårlige ting her i livet, nogle af dem former os, nogle knækker os, andre er en oplevelse eller en historie som vi tager med os. Dem har jeg også haft og vil få dem i fremtiden også. Men det ikke alle oplevelser som er nemme at snakke om, eller som skræmmer andre at tænke på. En af dem som jeg har oplevet, er at miste et barn i uge 22. Vi sidder så mange som har oplevet at miste under graviditet, men det er noget som er svært og ubehageligt at snakke om. Det vil prøve på at gøre, selvom det er en af dem som knækkede mig, har det også formet mig.

Jeg håber du har fået et lille indblik i hvem jeg er og hvad der kommer til at ske på bloggen det lille næste stykke tid.

Hjertevarme, ærlighed og knus
                  Maja

 

 

FB: majsens blog

Instagram: majsensblog

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!